Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani, odlucila sam se na totalnu donju protezu. Ostala su mi jos 4 zuba za izvadit ( na lijevoj strani šestica, četvorka, dvojka i na desnoj strani šestica). Stomatolog mi savjetuje da se to izvadi odjednom u operativnom zahvatu koji ukljucuje vadenje i obradu ostrih ivica kosti donje čeljusti.
Dali je to preporucljivo i kakav je oporavak nakon takvog zahvata?
Hvala na odgovoru

Deana - 19. 01. 2021.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Stefan Mirković
dr Stefan Mirković polivalentni stomatolog

Poštovana Deana,

da, to je preporuka u slučaju kada postoje nepravilnosti u ravni bezubog grebena. Takođe i oporavak je brži i moguće je ranije izraditi protezu, nego u slučaju pojedinačnih vađenja zuba.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28771 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28771
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata