Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani, opet vam pisem jer sam pokusala sa mojim stomatologom ali ne vredi. Radjen mi je metalokeramicki most na jedinice i dvojke gore. Leva strana je lepo legla, a desna sa unutrasnje prelazi desni i ta debljina i to mi smeta. Vazduh i voda i sve mi prolazi kroz to, a sa leve strane nista. Rekao mi je da ce se desni povuci i onda da ce lepo leci. Inace privremeno je cementirano, ali kad ga nazovem da dodjem da pogleda sta nije dobro, njegov odgovor je to. Da li moze most da prelazi tako desni i da vazduh i sve prolazi? Ne znam sta da radim

Biljana - 19. 07. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Biljana,

iz ove situacije je izuzetno teško bilo šta tvrditi. Jednostavno, nismo uradili klinički pregled i ne možemo bilo šta precizirati. Savetujemo da zakažete pregled kod specijaliste stomatološke protetike koji će Vam nakon detaljnog pregleda otkloniti svaku dilemu.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 25909 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
25909
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata