Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani, osetila sam bol u donjoj vilici u predelu 2. Taj zub je bio ziv kada je izbrusen i stavljena navlaka. Snimak je pokazao da je zivac odumruo i da ima proces na korenu. Juce je moj stomatolog otvorio taj zb ali sam imala uzasan bol , cak ni anestezija nije pomogla.Zub je na stavio da me boli i juce iod jutros. Danas imam zakazanu resekciju ovog zuba. Nesto nisam bas sigurna da li sme da se radi pod tim bolom i i sta je uzrok bola? Molim Vas za hitan odgovor, pozdrav

Stefan Petrović - 28. 08. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana,

preporuka je da se uklanjanje patološkog procesa vrši nakon smirivanja tegoba.

Kliničkim pregledom i analizom Rtg snimka je potrebno isključiti i oboljenje nekog od susednih zuba.

Nažalost bez kliničkog pregleda i analize Rtg snimka nije moguće sa sigurnošću tvrditi o čemu je tačno reč, te Vam savetujemo da ponovo posetite stomatologa kako bi se utvrdila tačna dijagnoza i sprovela adekvatna terapija.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26942 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26942
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata