Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani,
Pojavilo mi se iznenadno krvarenje desni na donjoj vilici kod zuba jedinice dvojke i trojke, na desni oko dvojke kao da ima neki vodeni plihic, sad posto ja cesto pri pranju zuba pratim da li mi je negdje ostalo hrane tako sam i primjetila nesto crno tu izmedju jedinice dvojke i trojke sa unutrasnje strane, ranije toga nije bilo. Molim Vas odgovorite sta to moze biti i kako se toga rijesiti, strah me da nije neko oboljenje zuba.

Nina - 15. 12. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski specijalista stomatološke protetike

POštovana Nina,

ukoliko se ne radi o zaostaloj hrani može biti zubni kamenac ili pak karijes zuba. Otiđite na pregled kod stomatologa kako bi se prvo uradilo profesionalno čišćenje zuba što će sasvim sigurno dovesti do oporavka desni i smanjenja krvarenja.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28985 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28985
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata