Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani,
Polomila sam jedinicu i odlaskom stomatologu cementirana mi je prvo livena metalna nadogradnja te nakon par dana cementirana je i krunica.Meso iznad desni mi je potamnelo odmah nakon prvog cementiranja,a cim mi je cementirana krunica imala sam osecaj da mi na jednom mestu taj novi zub smeta i ne dozvoljava da imam kontakt prilikom zagriza na bocnim zubima.Dr. je koristeci papir proverio i rekao da papir lako prolazi te da ce mi trebati desetak dana da se naviknem.Dva dana sam pazila i drzala vilicu opustenu medjutim ocigledno da taj stisak vilice ne mogu da kontrolisem u snu,tako da danas treci dan mogu da zagrizem i imam kontakt gornje i donje vilice malo bolji ali ne potpun ali mi se pri tom nadogradjena jedinica blago klima te ode napred.Mora li to tako?

Roberta - 21. 04. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Roberta,

Postoji mogućnost da je došlo do rascementiranja livene nadogradnje ili krunice.

Savetujemo Vam da ponovo posetite stomatologa kako bi se utvrdilo o čemu je reč.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28781 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28781
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata