Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani,
popravljao sam vise zuba kod doktorke ali posle popravke šestice na kojoj je promenjena plomba sa spoljne strane mi je izašao otok na desnima

Nikola - 13. 02. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Stefan Mirković
dr Stefan Mirković polivalentni stomatolog

Poštovani Nikola,

otok desni može biti posledica postojanja i zapaljenja džepa, što zahteva parodontološki tretman, ali isto tako i oboljenja zubne pulpe ("živca") sa širenjem infekcije kroz kanale korenova zuba u tkivo oko vrha korena. Da bi se utvrdilo šta je tačan uzrok tegoba koje navodite neophodan je klinički pregled, stoga savetujemo da pre zakazanog termina posetite Vašeg stomatologa.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26226 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26226
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata