Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani, pozdrav. Moj sin ima 4 god. I ima u donjoj vilici sa obe strane po 2 zubica pokvarena. Do skoro nije bilo strasno, samo su bile rupice male. Sada su vec postale crne i zali se po nekada da ga boli od hrane. Zbog ove situacije sa koronom izbegavam da ga negde vodim, pa zato nismo jos bili kod zubara. Zanima me sta da radimo i da li je potrebno da odemo kod zubara sto pre? I sta ce mu zapravo raditi jer mislim da on nece pristati da zine pre svega. Unapred hvala. Pozdrav

Suza - 01. 04. 2021.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Srđan Nebrigić
dr Srđan Nebrigić doktor stomatologije

Poštovana Suzo,

potrebno je da u što kraćem roku posetite stomatologa. Karijes je potrebno u potpunosti ukloniti, u suprotnom može doći do pojave jakog spontanog bola, a nakon toga moguća je i pojava otoka. Smatramo da ne treba da izbegavate stomatologa, verujemo da se svi pridržavaju instrukcija o sopstvenoj i zaštiti pacijenata.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28985 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28985
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata