Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani, pre 13 meseci radjena mi je operacija ciste na gornjoj viličnoj kosti, kost je sastrugana, sinus zatvoren asorbtivnim koncem itd. Ostao mi je otok ispod oka ka nosu i posle toliko vremena kao i povremeni bolovi. Takođe mi se ta strana lica uvlači ka vilici. Išla sam nakon 6 meseci ponovo kod oralnog hirurga, vršeno je punktiranje, snimanje ali dobila sam odgovor da "bolje ne može biti". Napominjem da je regija pod cistom bila velika i da je seceno od dvojke gore do osmice tako da od tojke nadalje uopšte nemam zube. Sada se bojim da je nastao neki problem sa sinusima. Šta da radim ? Šta da snimim?

Sanja - 04. 02. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Sanja,

savetujemo Vam da posetite specijalistu maksilofacijalne hirurgije, koji će na osnovu kliničkog pregleda odrediti dalji pravac dijagnostike i sprovesti adekvatnu terapiju po potrebi.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26226 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26226
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata