Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani, pre 2 dana mi je stomatolog ubrizgao anesteziju da bi izvadio koren polomljenog zuba. Intervencija je bila malo grublja, bilo je dosta krvi (rana je krvarila i 5 sati nakon intervencije da bi prestala sledećeg dana) a na vrhu korena je bila i mala cista. Rupa je počela lepo da zarasta (pojavila se bela skramica preko krvnog ugruška), zanima me da li je normalno da me 2 dana nakon intervencije bole desni, tačnije baš na mestu gde je ubrizgavana anestezija sa obe strane (i na nepcima i kod obraza)?
Srdačan pozdrav, unapred zahvalan na odgovoru.

Aleksandar - 24. 10. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovani Aleksandar,

mesto uboda anestezije može biti blago osetljivo nekoliko dana nakon aplikovanja anestezije, nakon čega se postepeno smanjuje do potpunog prestanka.

Verujemo da nemate razloga za zabrinutost, a u slučaju pogoršanja simptoma (intenzivan bol) savetujemo da se javite Vašem stomatologu radi kontrolnog pregleda.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27262 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27262
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata