Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani,
Pre 2 godine operisao sam frenulum na donjoj vilici. Vukao je jedinicu i ogolio malo desni sa spoljasnje strane. Sada frenuluma nema ali kada duze pricam, a takav mi je posao, uvek mi je to mesto crveno kod desni i jos se povlaci taj desni. Ogolio mi se desni sa spoljasnje strane vise nego pre otklanjanja frenuluma. Sta da radim dalje? Da li treba da se zasece jos onaj deo izmedju desni, vilice i ustiju?

Milan - 13. 03. 2018.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Srđan Nebrigić
dr Srđan Nebrigić doktor stomatologije

Poštovani Milane,

najverovatnije pored frenuluma postoji još neki uzrok povlačenja desni u Vašem slučaju. Više o uzrocima i terapiji recesije gingive ("povlačenja desni") možete pročitati ovde.

Savetujemo Vam da posetite specijalistu parodontologije, koji će na osnovu kliničkog pregleda postaviti tačnu dijagnozu i odrediti adekvatan plan terapije.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 25042 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
25042
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata