Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani, pre 2 meseca izvadjen mi je zub. Pri intervenciji ostecen mi je zub koji je stajao pored njega. Sad nakon 2 meseca, pri svakom zagrizaju i pri svakom dodiru tog zuba osecam preveliku bol koja se siri do uha. A zbog novonastale situacije moj stomatolog nije u mogucnosti da prima pacijente, tako da svaki savet je dobrodosao. Hvala unapred

Adzemi - 13. 05. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
Dr Jelena Vuletić Rakić
Dr Jelena Vuletić Rakić polivalentni stomatolog

Poštovani Adzemi,

s obzirom na to da je prisutan intenzivan bol koji zrači u uho, savetujemo da posetite bilo kog stomatologa radi pružanja adekvatne terapije.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 29474 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
29474
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata