Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani
Pre 20 tak dana otekao mi je zub, tj, obraz i kroz nos sam izduvavala gnoj. Izvadjena mi je gornja leva sedmica, dr je pregledao i rekao da sinus nije probijen. Trećeg dana od vadjenja prokrvarila mi je rana. Tada je maksifacijalni hirurg konstatovao da je sinus ipak otvoren. Vec 9 dana, svaki drugi dan idem na ispiranje, jer mi je receno da je bolje prvo da se sve lepo ocisti nego da se odmah uradi plastika sinusa. Zatvoren je samo gazom koja se menja na svakoj kontroli. Sve je bilo cisto, al od juce se opet po malo pojavljivio gnoj. Da napomenem da sam za svo to vreme popila 2 ipo kutije Amoksicilina i poslednjih 10 dana Panklav...
Da li je u redu da jos cekamo sa zatvaranjem sinusa, sta treba uraditi po vasem misljenju?
Unapred hvala!

Ljiljana - 20. 12. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Ljiljana,

savetujemo Vam da sledite uputstva maksilofacijalnog hirurga i odlazite na redovne kontrolne preglede kako bi se terapija sprovela do kraja.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26226 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26226
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata