Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani, pre 3 dana sam vadila peticu-dole, i danas primećujem belicaste naslage ka sestici samo ne u celoj regiji rane, takodje primerila sam da me boli cetvorka pored izvadjenog zuba pa me zanima da li je moguće od traume? Inace zubarka je rekla da je bilo vadjenje zuba, nema otoka, i boli u predelu rane vec vise osecaj blage utrnulosti vise na obrazu. I da napomenem da je načinjen RTG snimak i cetvorka nije kvarna, bar po lečima zubara. Hvala!

Tara - 25. 12. 2015.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski specijalista stomatološke protetike

Poštovana Tara,

ukoliko je Vaš stomatolog utvrdio da je susedni zub zdrav i da je zarastanje rane normalno, beličaste naslage koje primećujete na površini najverovatnije predstavljaju fibrinske naslage i to je sastavni deo regeneracije i reparacije tkiva. U tom slučaju bol koji osećate najverovatnije je posledica traume prilikom vađenja zuba i očekivano je postepeno smanjenje tegoba do potpunog prestanka.

Ukoliko se tegobe nastave, ili pogoršaju savetujemo Vam da se javite stomatologu koji je vadio zub radi kontrolnog pregleda i eventualne terapije.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28991 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28991
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata