Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani, pre 4 dana mi je hiruski izvadjen umnjak. Imaimam konce koji su mi rekli da ce sami da se resorbuju. Meni se jedna strana konca iskidala a druga je i dalje u usivena. Da li je potrebno nesto uraditi? I koji je vremesnki period potreban da se konci resporbuju? Hvala puno

Nevena - 23. 11. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Srđan Nebrigić
dr Srđan Nebrigić doktor stomatologije

Poštovana Nevena,

šav popusti nakon 10-14 dana kod brzoresorbujućih, a potpuna resorpcija konca dešava se nakon 30-70 dana, zavisno od vrste konca. Da bi se otklonila svaka neodumica savetujemo da posetite Vašeg hirurga radi kontrolnog pregleda jer je on taj koji je najbolje upućen u sprovedenu terapiju, kao i vrstu upotrebljenog konca.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26874 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26874
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata