Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani,

Pre 4 dana mi je stavljen lek za umrtvljivanje živca u gornju sedmicu i od tad me zub jako boli na zagrizaj, kada prodjem jezikom ili na dodir, jako je osetljiv. Kada jedem, pa slucajno jako zagrizem na tu stranu, bas me jako zaboli i potrebno je minut-dva da bol prodje. Pored toga, ovako kad mirujem, nista me ne boli. Zabrinuta sam da nije gangrena, jer sam student i plasim se da u Studentskoj poliklinici zub nece hteti da mi lece, vec ce ga izvaditi. Da li mislite da je bezbedno da sačekam zavrsetak terapije umrtvljivanja živca?

Kaja - 26. 12. 2017.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Kaja,

nakon aplikacije leka za devitalizaciju zuba normalno je da zub bude osetljiv na zagrižaj, kuckanje, dodir jezikom, što ne bi trebalo da Vas brine.

Ukoliko dođe do pogoršanja simptoma (intenzivan, spontan bol) savetujemo da posetite Vašeg stomatologa pre zakazanog termina.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26226 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26226
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata