Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani, pre 4 meseca mi je doktor izvadio 7 dole levo,nakon cega se bol nije smirivao,nakon nekoliko dana zubar mi je stavio lek i u 6 i 8. Nakon nekoliko dana dijagnostikovana mi je upala rane,pa sam 7 dana pila antibiotik. Nakon nekoliko meseci i kompletne popravke 6 i 8 dole levo i 5 gore levo,bolovi se ne smiruju. Snimala sam celu vilicu i na njemu se vise ne vidi ni jedan kvar. Ali meni nije bolje,cak mi je i gore. Bol pocinje da se javlja u gornjoj pa se siri na donju vilicu (sa obe stran) nekad je slabijek a nekada veoma jakog intenziteta i uvek se siri od gornje leve strane ka donjoj i zahvata citavu vilicu. Da dodam i to da mi pri pregledu vise ne reaguje ni jedan zub na kuckanje i svuda je nekako isto.

Ivana - 18. 11. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Ivana,

potrebno je detaljnim kliničkim pregledom, uz upotrebu određenih kliničkih testova, i analizom Rtg snimka zuba utvrditi tačnu dijagnozu. Nažalost ovim putem se ne može sa sigurnošću tvrditi o čemu je tačno reč.

Savetujemo Vam da ponovo posetite stomatologa, po mogućnosti specijalistu bolesti zuba i endodoncije, kako bi se utvrdio uzrok Vaših tegoba i sprovela adekvatna terapija.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27377 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27377
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata