Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani, pre 5 dana mi je stavljen lek toxavit za umrtvljavanje zivca. Prva dva dana nisam osecala nikakve tegobe dok je treci dan zub poceo da me boli na dodir i osecam blago pulsiranje (nista strasno i neizdrzivo) i neku nelagodu u toj strani vilice, i tako vec 3 dana. Popijem brufen i osetim olaksanje. Zanima me da li je to normalno i u kom slucaju je potrebno da se pre vremena javim stomatologu?

Alex - 15. 05. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Alex,

nakon aplikacije pomenutog sredstva može se javiti bol u prvih 24-48h, a nakon toga zub može biti osetljiv na zagrižaj, dodir jezikom, kuckanje i slično. Pojava spontanih bolova nakon navedenog perioda nije uobičajena i u tom slučaju savetujemo da se javite Vašem stomatologu pre zakazanog termina.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28991 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28991
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata