Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani pre 5 dana mi ne izvadjena 6tica na donjoj vilici sa leve strane i idalje me to mesto boli vidi se velika supljina cak mislim da se vidi i sedmica u supljini da napomenem da krvi nema vise ali bol je i dalje prisutan toliko da na svakih 4h pijem nimulid. Ne znam da li je to normalno ili bi trebala da se javim svom zubaru?

Stefana - 18. 01. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
Dr Jelena Vuletić Rakić
Dr Jelena Vuletić Rakić polivalentni stomatolog

Poštovana Stefana,

prisustvo intenzivnih bolova pet dana nakon vađenja zuba nije uobičajena pojava. Na osnovu navedenog može se posumnjati u razvoj alveolitisa- otežano zarastanje rane nakon vađenja zuba.

Terapija otežanog zarastanja rane iziskuje posetu stomatologu kako bi se rana očistila i u nju postavio određeni medikament. Ovaj tretman je nekada potrebno ponoviti i više puta.

Dakle, što pre otiđite kod Vašeg stomatologa ili oralnog hirurga.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26215 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26215
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata