Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani, pre 5 dana sam bila kod doktora da mi se uzme bris jezika i grla, jer sam predpostavila da imam candidu, kao sto je i ustanovljeno. Preporuceno mi je da uzmem daktanol gel i lisobact tabletice za sisanje, i uredno koristim, vidim poboljsanje, medjutim sa vrha jezika nikako da mi se otkolne crvene jako male tackice. Da li treba da se duze vreme koristi ta terapija koja mi je prepisana (procitala sam 2 nedelje) ili postoji neki drugi nacin da se ta gljivica izleci, mozda prirodnim putem ili nekim drugim lekom? Ispiram usta i sodom.

Mara - 15. 03. 2015.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
spec. dr Marija Kosjer
spec. dr Marija Kosjer specijalista dečije i preventivne stomatologije

   Poštovana Mara,

terapija koju ste uzimali koristi se oko 2 nedelje. Ukoliko ponovljen bris jezika pokazuje da oboljenje i dalje prezistira terapija se produžuje naravno uz konsultaciju spec. za bolesti usta.

Vrh jezika možete mazati Gengigel gelom i to tako što se nakon pranja zuba gel nanosi čistim prstom na obolelo mesto i lagano utrljava, 3 do 5 puta na dan najmanje 3 do 4 nedelje. Nije potrebno ispljunuti ga.

Naravno, nemojte u isto vreme koristiti oba preparata.

Što se tiče prirodnih preparata za lečenje kandide možete se informisati na raznim portalima.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27358 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27358
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata