Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani,
Pre 5 dana sam izvadila 6cu u donjoj vilici jer je bila zahvacena cistama. Pri vadjenju zub je pukao, hirurg je izvadio parce koje je ostalo i očistio ciste. Od tada imam bolove medjutim podnošljivi su. Ono što me brine je to sto sam u ogledalu videla malu belu kuglicu gde mi je rana. Da li je moguce da ciste nisu lepo očišćene? Hvala.

Milica - 10. 12. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Milica,

bele naslage u rani predstavljaju naslage fibrina, što predstavlja normalan proces zarastanja rane nakon vađenja zuba. Mekotkivno zarastanje se završava oko 2 nedelje nakon vađenja zuba. Ne savetujemo ispiranje rane i uklanjanje fibrinskih naslaga, s obzirom da se može narušiti pravilno zarastanje.

Verujemo da nemate razloga za zabrinutost.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28497 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28497
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata