Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani, pre 5 dana sam izvadila koren zuba trojka u donjoj vilici.
Od tada me bole sve kosti glave i uvo, kao i svi zubi., tako da stalno pijem tablete protiv bolova. Kako da ublazim ove tegobe.

Marija - 22. 01. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Marija,

navedene tegobe mogu ukazivati na otežano zarastanje rane (alveoltis), kada je potrebno sprovesti adekvatnu stomaotlošku terapiju - kiretaža rane radi provociranja novog zdravog krvnog ugruška, aplikacija odgovarajućeg medikamenta.

Takođe, kliničkim pregledom i po potrebi analizom Rtg snimka neophodno je isklučiti postojanje oboljenja nekog od ostalih zuba.

Savetujemo Vam da posetite stomatologa kako bi se kliničkim pregledom i po potrebi analizom Rtg snimka utvrdila tačna dijagnoza i odredila adekvatna terapija.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28750 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28750
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata