Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani, pre 7 dana mi je izvadjena donja leva osmica(umnjak) medjutim pre cetiri dana pocela je rana toliko da me boli, nisam mogla da spavam. Svo vreme sam pila brufen od 600mg,na to kafetin i dalje sam imala jake bolove. Bila sam na pregledu i receno mi je da je sve u redu. Danas se zagnojilo i lekar mi je uradio kiretazu, ja i dalje osetim gnoj. Ne ispirem danas zbog ugruska. Ali sam dobila druge simptome. Pistanje u usima i zacepljene usi i bol kod ociju, i u predelu glave. Da li mogu neke gore komplikacije da nastanu? I kome da se dalje obratim?

Aleksandra - 14. 05. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
Dr Jelena Vuletić Rakić
Dr Jelena Vuletić Rakić polivalentni stomatolog

Poštovana Aleksandra,

nije uobičajena pojava i trajanje navedenih tegoba sedam dana od intervencije. Postoji mogućnost da je reč o otežanom zarastanju rane (alveolitis) kada je potrebno (ponekad u više poseta) kiretiranjem rane i postavljanjem odgovarajućeg medikamenta u ranu stimulisati njeno zarastanje. S obzirom na to da nije došlo do olakšanja tegoba, već do njihovog intenziviranja, savetujemo da ponovo posetite Vašeg stomatologa, a po potrebi i oralnog hirurga.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28512 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28512
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata