Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani, pre 7 dana mi se u toku jela odvalila donja sedmica. Zub je pukao na pola tako da je bukvalno ostao samo spoljasnji deo zuba dok unutrasnjeg nema uopste. Stavljena je plomba pre 5 godina. Nikakav bol ne osecam. Zanima me da li uopste zub moze da se popravi? Hvala na odgovoru.

Stefan - 15. 09. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Srđan Nebrigić
dr Srđan Nebrigić doktor stomatologije

Poštovani Stefane,

mogućnost sanacije zuba ne treba u startu odbacivati. Preporučujemo Vam da uradite Rtg snimak tog zuba i posetite stomatologa koji će analizom snimka i kliničkim pregledom utvrditi pravac prostiranja frakturne linije, stanje korenova zuba, kao i okolne kosti. Tek nakon toga doneće plan terapije koji je najbolji za Vas.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28984 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28984
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata