Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani,

Pre četiri dana sam izvadila peticu i šesticu dole desno. Sve je proteklo u najboljem redu, nemam bolova niti bilo kakvih smetnji sem što mi se pored izvađene rane od šestice pojavila grudvica veličine manjeg zrna graška. Doktorka kaže da je došlo do manje upale i da ispirem žalfijom. Mene je ipak strah da nije ostao deo zuba? Mislite li da bih ipak trebala to da snimim, ili bi bolelo da je ostao deo zuba.

Hvala unared.

Vesna Sala - 10. 09. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Srđan Nebrigić
dr Srđan Nebrigić doktor stomatologije

Poštovana Vesna Sala,

ukoliko je Vaš stomatolog pregledom utvrdio da je zub u celosti izvađen mislimo da nemate razloga za brigu, naročito ukoliko nisu prisutne intetnzivne tegobe. Ukoliko postoji bilo kakva nedoumica možete uraditi mali Rtg snimak te regije i na taj način ukloniti svaku sumnju.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27605 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27605
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata