Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani,
Pre dva dana sam izvadila desnu osmicu u donjoj vilici, i od danas me boli desni krajnik koji je vidno otecen. Da li je to normalno?
Rana me boli samo kada prestane dejstvo analgetika, ali krajnik konstantno.
Pozdrav

nevenicapp - 23. 04. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Nevenicapp,

blaži bol nakon vađenja zuba koji (u slučaju zuba donje vilice) može da iradira u okolna tkiva, javlja se u prva tri dana nakon čega postepeno opada, i obično prestaje na dejstvo analgetika. U Vašem slučaju, ukoliko je sa zarastanjem rane sve u redu, postoji mogućnost da je istovremeno došlo do prehlade, oticanja krajnika, i da je to uzrok tegoba.

U slučaju da se bolne tegobe nastave ili pogoršaju savetujemo Vam da se obratite stomatologu koji je vadio zub kako bi se kontrolnim pregledom utvrdilo stanje rane, uzrok bola, i eventualno preduzela adekvatna terapija.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26874 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26874
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata