Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani, pre dve nedelje mi je stomatolog izvadio donju peticu. U toku vadjenja se zub polomio ali je doktor rekao da nije nista ostalo. Nakon nekoliko dana mi je rana bila bela, skoro sam sigurna da mi je ostalo nekoliko parčića zuba,obraz naduven. Otisla sam kod stomatologa koji mi je rekao da je sve u redu i da rana lepo zarasta. Danas kada sam prala zube rana je malo krvarila i primetila sam da ima zaostalih komadica zuba. Jedan je cak i sam od pranja zuba ispao. Molim za savet sta dalje ciniti jer zubar tvrdi da nema zaostalih komadica zuba.

Mina - 18. 02. 2021.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Mina,

analizom Rtg snimka regije izvađenog zuba može se potvrditi da li je zub u potpunosti izvađen, te ukoliko imate bilo kakve nedoumice uradite Rtg snimak i posetite stomatologa.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28985 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28985
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata