Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani,
Pre dve nedelje mi je stomatolog stavio lek koji treba da umrtvi zivac i preko toga jos neki rozi lek koji to drzi, ja sam trebala da idem kod stomatologa pre par dana medjutim on iz nekih razloga nece raditi neko vreme, a meni je danas otpao taj rozi lek i sada mi se tu vidi nesto crno i belo, inace zub sam prethodno popravljala i stavljala plobmu pa je onda plomba probusena da bi se stavio taj lek koji prethodi vadjenju zivca. Da li treba sto pre da odem kod stomatologa posto mi je taj rozi lek otpao ili nije nista hitno? Hvala unapred.

Nevena - 25. 08. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Nevena,

ukoliko Vam je ispao privremeni ispun savetujemo da posetite stomatologa kako bi se ponovo aplikovao.

S obzirom da je optimalno vreme delovanja sredstva za devitalizaciju zubne pulpe ("umrtvljivanja živca") 2 nedelje, savetujemo da posetite stomatologa kako bi se kanalna terapija sprovela do kraja. Ne savetuje se delovanje sredstva za devitalizaciju duže od mesec dana.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28991 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28991
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata