Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani,
Pre godinu dana imala sam povredu vilice, zadobijenu udarcem, nakon toga, vilica je pocela da mi krcka kada je otvaram i prilikom zatvaranja " seta" u levu i desnu stranu, s vremena na vreme osetim jak bol koji traje par dana i spontano prolazi.. Problem je odlazak kod zubara, jer nakon toga mesec dana osecam jak bol, ne mogu da zvacem hranu prvih nekoliko dana cak ni da govorim jer na svaku moju rec imam utisak da ne mogu da zatvorim vilicu,iz ocaja sam prestala da idem zubaru jer ne mogu trpeti bol. Radila sam i neke vezbe koje mi je pokazao zubar, ali mi nista nije pomoglo. Bila sam istrajna u vezbama. Da li postoji neko resenje? Verujem da mi smeta to sto su mi dugo otvorena usta u zubarskoj ordinaciji. Kako da resim ovaj problem?

Sanja - 12. 01. 2017.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Srđan Nebrigić
dr Srđan Nebrigić specijalista parodontologije i oralne medicine

Poštovana Sanja,

s obzirom da sve navedeno ukazuje na problem sa donjoviličnim zglobom predlažemo da zakažete pregled kod specijaliste ortopedije vilica (ortodonta), koji će Vas po potrebi uputiti maksilofacijalnom hirurgu. Na taj način se može pronaći najbolje moguće rešenje.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?  

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 30497 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
30497
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata