Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani, pre godinu dana mi je izvađen živac iz gornje sedmice, nakon 6 meseci osetila sam bol na pritisak (kada zagrizem), otišla sam svog kod stomatologa, otvoren mi je zub i stavljena ponovo plomba i bol je prestao. Sada posle 3 meseca od tada ponovo me boli, naročito na zagrižaj. (Pritom napominjem da nijednom nije urađen snimak zuba) Molim Vas za savet. Unapred zahvalna.

Olga - 22. 09. 2020.
Odgovor i savet
spec. dr Marija Kosjer
spec. dr Marija Kosjer specijalista dečije i preventivne stomatologije

   Poštovana Olga,

uzroci bola mogu biti neadekvatna endodontska terapija (lečenje korenskih kanala), postojanje  periapikalnog procesa (granulom, cista u koštanom predelu oko vrha korena zuba), neusklađen zagrižaj usled ,,viška,, plombe  a bol može da potiče i od nekog karioznog susednog zuba itd.

Dakle, da bi se sa sigurnošću mogao sagledati uzrok bola, uradite OPT snimak zuba i otiđite kod svog stomatologa koji će preduzeti odgovarajuću terapiju.

 

Srdačno 

 

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27620 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27620
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata