Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani pre jedno 4 meseca slomio sam zub na treningu. Pogodila me je lopa i zub je pukao. Pukao je po duzini i video je se zivac koji je bio bolan na dodir. Bio sam kod stomatologa i on je rekao da mora da se uradi krunica. Umrtvio mi je zivac stavio neki lek koji sam nosio nesto vise od 20 dana. Nakon toga mi je stavljena krunica. Sad pre 3-4 dana mi je se pojavila bela tackica od oko 2mm koja me je bolela na dodir ne nesto preterano. Pojavila je se iznad zuba trojke a na dvojci mi je krunica koju sam radio. Posle jedo 2 dana se pojavila jos jedna bela tackica iznad te prve. Izgledaju mi povrsinski samo i nisu naduvan niti sam primetio neki gnoj da izlazi iz njih. Plasi me samo da li ima veze sa zubom pored ili je to samo afta. Pre dvadesetak dana sam bio bas prehladjen, i obicno mi izlazi herpes na usni kada mi pande imuniti pa da li imam kakve veze to sa aftoma ili fistulom ako je. Hvala!

Petar - 06. 12. 2017.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovani Petre,

bez kliničkog pregleda ne može se znati da li je reč o afti, povredi sluzokože ili pak patološkom procesu koji je nastao kao posledica ranije traume.

Savetujemo Vam da posetite stomatologa kako bi se proverilo stanje zuba povređene regije i utvrdilo o čemu je reč.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27605 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27605
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata