Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani,

Pre manje od mesec dana postavljene su mi bezmetalne krunice u gornjoj vilici ( 12 ukupno), trajno su cementirane. Zubi su dosta veći od mojih prirodnih, što je vremenom počelo da mi smeta. Da li je moguća korekcija u ustima i šta je sve moguće napraviti? Čitala sam da je moguće skraćivanje, pa me interesuje da li je to tačno i na koji način se izvodi?
Unapred mnogo hvala na odgovoru.

Tijana - 10. 10. 2017.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Tijana,

minimalne korekcije oblika zuba su moguće u ustima bez skidanja mosta, selektivnim brušenjem i poliranjem, međutim da bi se utvrdilo da li je moguće i u kojoj meri izvršiti korekciju u Vašem slučaju, savetujemo da posetite stomatologa koji je uradio most kako biste zajedno pronašli odgovarajuće rešenje.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26226 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26226
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata