Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani,
Pre mesec dana na jeziku mi se pojavilo nekoliko papiloma tačno na sredini.Znajući za prisustvo HPV-a u organizmu (skidao sam kondilome kod urologa), odmah sam otišao kod svog lekara da pogleda i napiše mi uput kod otorinolaringologa.Pre odlaska sam uradio bris jezika i grla, nalaz je bio negativan.ORL mi je rekao da je jezik u redu i da to nisu kondilomi, ali ja sam i dalje sumnjičav jer su se proširili po celom zadnjem delu jezika.Da li imate neki savet i kako ih mogu ukloniti?

Nikola - 26. 03. 2018.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Srđan Nebrigić
dr Srđan Nebrigić doktor stomatologije

Poštovani Nikola,

moguće je da je reč o jezičnim papilama koje se nalaze u zadnjem delu jezika, i koje su takvog oblika da mogu podsećati na papilome, ali zapravo je reč o normalnim anatomskim strukturama.

Ukoliko želite još jedno mišljenje, savetujemo da posetite specijalistu oralne medicine, kako bi se utvrdilo o čemu je zaista reč i otklonila svaka nedoumica.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26327 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26327
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata