Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani, pre mesec dana sam postavila pitanje i jos uvek nisam dobila odgovor. Pisala sam dva puta, prvi put na pogresan mail (kontakt@mojzubar.com), pa onda preko ove forme i napisali ste mi da vam odgovorim na vas mail sto sam i uradila. Volela bih da, ako postoji resenje mog problema, zakazem i pregled kod vas, zato vam sad i pisem ponovo, pa se nadam da ne smetam ponovnim javljanjem. Pozdrav

Jasmina - 28. 04. 2008.
Odgovor i savet
spec.dr Branislav Čukić
spec.dr Branislav Čukić specijalista oralne hirurgije - implantolog

Poštovana Jasmina,

izvinjavamo se zbog kašnjenja sa odgovorom, ali verovali ili ne bio sam siguran da sam odgovorio.

Dakle Vaš slučaj je posledica lošeg rasporeda zuba i disbalansa u veličinama gornje i donje vilice, što za posledicu ima loš i "dubok" zagrižaj.

Rešenje se nalazi u ortodontskoj terapiji. Koja vrsta terapije bi bila neophodna, može se reći tek nakon pregleda kod Dr Zeković našeg ortodonta.

Defekt desni na donjem sekutiću je traumatske prirode. Nastao je kao direktna posledica svega gore navedenog. Vrlo izvesno da to nije jedino mesto sa recesijom desni, već je vrlo verovatno samo najizraženije.

U terapiji takvih defekata najbitnije je ukloniti uzrok. U Vašem slučaju, ukloniti prevremeni, traumatski kontakt. To ćemo dobiti nakon uspešne ortodontske terapije, a nakon toga se recesija može parodontološko- hirurškom intervencijom i estetski srediti.

Još jednom izvinite - lapsus memorije. 

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27358 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27358
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata