Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani, pre nedelju dana mi je pukla plomba i otpao deo na 6 gore. Juce sam bila kod stomatologa,a i dan pre toga me je malo boleo zub, uglavnom posle jela, stavio mi je novu plombu sivu, ali mene i danas boli isto onako posle jela. Da li je to normalno ili treba da se javim stomatologu? Hvala

Natasa - 11. 11. 2011.
Odgovor i savet
dr Eleonora Čikarić-Stojanac
dr Eleonora Čikarić-Stojanac polivalentni stomatolog

Poštovana Nataša,

svaka spontana bol od strane zuba na kom je predhodno postavljen ispun je razlog da se javite svom stomatologu.

To što ste opisali nije normalno.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26261 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26261
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata