Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani,

Pre nedelju dana mi je ugradjen implant na mestu nekadasnje gornje petice. Na susednim zubima je pre par meseci doslo do blagog povlacenja desni, ali sada nakon ove ugradnje su se desni jos vise povukle. Da li je normalna pojava nakon takve intervencije? Da li se moze sanirati za vreme ugradnje krunice ili kada bi to bilo potrebno uraditi?
Hvala unapred na odgovoru

Milana - 09. 12. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Milana,

dešava se da u procesu ugradnje implantata dođe do povlačenja desni, te Vam savetujemo da se konsultujete sa specijalistom parodontologije koji će Vam predložiti moguća terapijska rešenja.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28187 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28187
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata