Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani, pre nekoliko meseci ustanovljena mi je gangrena petice dole desno. U medjuvremenu, igrom slučaja, zub mi se slomio skroz do korena, ali ja ne osecam nikakve bolove niti bilo kakve znake gangrene. Od tada je prošlo 3 meseca. Kako da postupim u ovoj situaciji, i koji tretman da očekujem?

Nemanja - 21. 09. 2020.
Odgovor i savet
spec.dr Branislav Čukić
spec.dr Branislav Čukić specijalista oralne hirurgije - implantolog

Poštovani Nemanja,

zavisi od linije loma. Ukoliko je iznad nivoa kosti moguće da ga je moguće izlečiti, sačuvati i na njega napraviti krunica.

Ukoliko je linija loma nepovoljna, onda je zub za vadjenje.

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27609 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27609
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata