Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani, pre nekoliko meseci ustanovljena mi je gangrena petice dole desno. U medjuvremenu, igrom slučaja, zub mi se slomio skroz do korena, ali ja ne osecam nikakve bolove niti bilo kakve znake gangrene. Od tada je prošlo 3 meseca. Kako da postupim u ovoj situaciji, i koji tretman da očekujem?

Nemanja - 21. 09. 2020.
Odgovor i savet
spec.dr Branislav Čukić
spec.dr Branislav Čukić specijalista oralne hirurgije - implantolog

Poštovani Nemanja,

zavisi od linije loma. Ukoliko je iznad nivoa kosti moguće da ga je moguće izlečiti, sačuvati i na njega napraviti krunica.

Ukoliko je linija loma nepovoljna, onda je zub za vadjenje.





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27609 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27609
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata