Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani, pre oko godinu dana mi se javio problem sa zapusenim usima koji idalje traje. Kada ustanem ili kada duze setam meni se zapuse usi, nekad jedno uho, a nekada oba i to onda traje po ceo dan. Kada lezim nikada mi nisu zapusene usi. Takodje, mi se zapuse usi, na primer, kada zevam i kad malo vise otvorim vilicu. Cujem, takodje, blago krckanje vilice. Zapusene usi mi otezavaju govor, sluh i remete mi normalan zivot. Vec sam bila kod usnog lekara i on mi je rekao da je sve u redu. Da li postoji mogucnost da imam problem sa vilicnim zglobom i sta biste mi Vi preporucili da uradim?

Ana - 15. 07. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Ana,

problemi sa temporomandibularnim zgobom ne mogu uzrokovati navedene tegobe. Savetujemo da se obratite nadležnom lekaru opšte prakse koji će Vas dalje uputiti odgovarajućem specijalisti.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 25985 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
25985
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata