Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani,
Pre par godina sam uradila protezu medjutim nemogu da je nosim jer cim je stavim u roku od mar sati stvore mi se rane i otoci ispod vestackog nepca i postaje nepodnosljivo bolno. Da li ste imali slicno iskustvo? Da li je to mozda neka vrsta alergije na materijal od kog se izradjuje ili nesto drugo? Da li postoji neko resenje?
Hvala unapred i pozdrav

Ivana Sekulic - 28. 11. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Ivana Sekulic,

s obzirom da je prošlo nekoliko godina od izrade proteze, stanje u usnoj duplji je promenjeno, te moguće da je potrebna korekcija postojeće proteze (podlaganje proteze) ili izrada nove proteze.

Savetujemo Vam da posetite stomatologa kako bi se utvrdilo o čemu je reč i kako bi se indikovala potrebna terapija.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26942 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26942
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata