Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani, pre tri dana mi je doktorka očistila zub gde je ispala plomba(da napomenem da je morala spaljivati desni), a zatim stavila lek. Bolovi su bili gotovo nepodnošljivi, pa mi je danas stavila otrov da umrtvi živac. Interesuje me hoće li me više boleti zbog prethodnog spaljivanja desni? Nakon stavljanja otrova, bol je bio previše jak, prestalo je nakon uzimanja analgetika, a boli i sad, prošlo je 6h od stavljanja leka. Hvala

Irena - 28. 12. 2015.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Ilija Miljević
dr Ilija Miljević doktor stomatologije

Poštovana Irena,

nakon postavljanja sredstva za devitalizaciju zubne pulpe ("umrtvljivanje živca") očekivana je pojava bola blagog intenziteta, više u vidu iritacije, koja najčešće traje 24h, za to vreme preporučuje se upotreba nekog od analgetika kako bi se tegobe olakšale. Nakon toga očekuje se postepeno smanjivanje bola do potpunog prestanka. Isto važi i za bol koji vodi poreklo od desni. Ukoliko dođe do pogoršanja tegoba, savetujemo Vam da pre zakazanog termina posetite svog stomatologa.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28991 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28991
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata