Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani. Pre tri dana sam imala operaciju umnjaka,juce sam bila na kontroli i receno mi je da se pojavio hematom. Medjutim uvece sam imala temperaturu 37,1 ne vecu i danas. Rana ne boli toliko,umeren bol imam i otok. Receno mi je da je ta temperatura normalna. Nadam se da nema mesta panici. Hvala unapred.

Nevena - 07. 03. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Srđan Nebrigić
dr Srđan Nebrigić doktor stomatologije

Poštovana Nevena,

nemate razloga za zabrinutost. Očekivano je da se tegobe svakim narednim danom postepeno smanjuju. U slučaju pogoršanja tegoba savetujemo da zakažete kontrolni pregled kod Vašeg stomatologa.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26975 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26975
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata