Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani pre15 dana sam vadila gornju cetvorku i od tada nastaju problemi . Rana mi ne moze da zaraste imam uzasne bolove kiretirali su mi ranu nekoliko puta i na kraju na moje insistiranje na snimanje mi se vidi da je ostao deo korena zuba.. Otisla sam kod drugog zubara za misljenje i on je snimio i kaze da nije nista ostalo. Ja stvarno ne znam kome vise da verujem. Bolovi se polako smanjuju ali mi je kost ogoljena mnogo i zato imam bolove kaze mi stomatolog. Sta da radim i kome da se obratim.

Vera - 18. 12. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Stefan Mirković
dr Stefan Mirković polivalentni stomatolog

Poštovana Vera,

tegobe koje opisujete ukazuju na otežano zarastanje rane (alveolitis). Terapija alveolitisa često podrazumeva nekoliko poseta stomatologu, pri čemu se vrši kiretiranje rane radi formiranja zdravog krvnog ugruška, a zatim se u ranu postavljaju određeni medikamenti.

Savetujemo da sledite uputstva Vašeg stomatologa i odlazite na kontrolne preglede kako bi se terapija sprovela do kraja.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28771 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28771
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata