Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani
Pri popravci gornje sestice stomatog mi je dosao do zivaca, nakon stavljanja otrova, vadjenja zivaca i lecenje dosao je red na zatvaranje zuba. Zub nije ostecen spolja, ostao je normalan oblik vec je dosta izbusen i zubar me nagovara da mi stavi kocic i plombu, kaze da misli da samo plomba nije dovoljna, da ce se raspasti, a da je krunica po izboru. Meni je to dosta sumnjivo jer kad kod odem on izmislja nesto i racuni su mu papreni. Cak sumnjam i da je zub bio toliko kvaran da je morao da se izbusi i vade zivci-nije nikada boleo ves je trnuo na hladno. Zao mi je i sto pomisljam da neko to radi samo zbog para ali Boze moj, ovo je Srbija. Dakle pitanje da li je potrebno stavljati kococ na zub kome je ostao oblik vec je samo izbusen ili je dovoljna samo plomba.Inace cena popravke sa kocicem je 12000 din plus krunica po izboru.

Marko - 10. 12. 2017.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski specijalista stomatološke protetike

Poštovani Marko,

ukoliko nedostaje veća količina krunice zuba indikovana je ugradnja fiberglass kočića. 

Nažalost, bez kliničkog pregleda ne može se pričati o planu terapije.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26226 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26226
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata