Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani, prije 2 dana sam izvadila donju lijevu sesticu, zub je bio malo slomljen, i bilo je neophodno vadjenje. Prilikom vadjenja bilo je poteskoca, jer je zub bio sirok pri krajevima, a drugi dan posle vadjenja mi se pojavio otok i izgleda kao da se rana zagnojila. Da li je ta reakcija normalna nakon gore navedene intervencije? Hvala.

Andrijana - 26. 12. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Andrijana,

nakon komplikovanog vađenja zuba može se javiti otok, koji je najintenzivniji drugog dana nakon vađenja, nakon čega se postepeno smanjuje do potpunog nestanka.

S obzirom da ne navodite prisustvo bola, verujemo da nemate razloga za zabrinutost, a ukoliko se tegobe nastave nakon navedenog perioda, ili dođe do pogoršanja tegoba, savetujemo da se javite Vašem stomatologu kako bi se utvrdilo o čemu je reč i rpeduzela adekvatna terapija.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27276 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27276
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata