Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani!
Prije 2 mjeseca imala sa alveotomiju donjeg lijevog umnjaka koji je prije toga već probio sedmicu do njega. Nakon toga imala sam upalu živca na sedmici, te vađenje samog živca sedmice. Cijelo to vrijeme odmsh nakon vađenja umnjaka imala sam bolove/žarenje u bradi koje su povezali sa oštećenjem živca nakon vađenja umnjaka.Bolovi su se nakon vađenja živca na sedmici prije mjesec dana počeli smanjivati. Oni što me muči je da prije tjedan dana su se bolovi u bradi opet počeli pojačavati i kada prolazim četkicom za zube po mrtvoj sedmici osjećam trnce da prolaze. Moje pitanje je zašto mi se bol u bradi opet vraća? Ako i je do oštećenog živca zašto se bol nakon 3 tjedna opet pojačava? Te zašto osjećam trnce na mrtvom zubu? Unaprijed hvala na odgovoru.

Lea - 16. 11. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Srđan Nebrigić
dr Srđan Nebrigić doktor stomatologije

Poštovana Lea,

tegobe koje navodite nisu neuobičajene u slučaju povrede donjoviličnog živca, povremene epizode jačih tegoba su moguće i uz adekvatnu terapiju bi trebalo da se smiruju.

Savetujemo Vam da posetite specijalistu maksilofacijalne hirurgije kako bi Vam bila pružena adekvatna terapija.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28497 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28497
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata