Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani prije 3 dana cementiran mi je metal keramicki most u gornjoj i donjoj vilici i uradjena skeletirana proteza sa atacmenima u gornjoj od 6 zuba pa me zanima da li protezu mogu skidati prilikom jela a da ne bi doslo do ostecena atacmena na koji se kaci? Hvala!

Zoki - 26. 07. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovani Zoki,

trebalo bi da možete da skidate protezu radi održavanja oralne higijene.

Savetujemo Vam da se o svemu konsultujete sa Vašim stomatologom.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 24912 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
24912
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata