Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani. Prije 3 dana mi je zubar stavio trajnu plombu na zub (sesticu) koji je lijecen prije toga i koji nema zivac. Njega sam lijecila prije ovoga, prije par godina vec i prilikom punjenja kanala rekao je da su bili lose ispunjeni i naime nije mogao da izvadi do kraja taj ispun te je na njega stavio novi. Procedura nije boljela no od kada je anestezija prosla, osjecam blagu bol i bol na zagriz. Radjen mi je i rtg snimak zuba. Zanima me da li su to normalni simptomi nakon procedure ili je nesto drugo u pitanju. Unaprijed hvala na odgovoru, brinem se.

Lejla - 04. 08. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Lejla,

nakon lečenja kanala korenova zuba može se javiti blaža bol na zagrižaj, dodir, kuckanje i slično, kao posledica iritacije tkiva oko vrhova korenova zuba prilikom instrumentacije kanala korenova. Osetljivost najčešće traje nekoliko dana i spontano se smanjuje do potpunog prestanka.

Verujemo da nemate razloga za brigu, a ukoliko tegobe ne prođu u navedenom vremenskom periodu ili dođe do pogoršanja savetujemo da posetite stomatologa kako bi se utvrdilo o čemu je tačno reč i preduzela adekvatna terapija po potrebi.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 29474 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
29474
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata