Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani, prije 3 mjeseca radila sam apikotomiju trice, usput izvadila dvicu i jedinicu. Operacija je bila prilicno teska jer je bila ogromna cista koja se raširila. Sada bih trebala da radim most s navlakama ali se jako bojim jer iznad trice imam neki mali bijeli dio koji je sasvim malo ispupcen. Ne boli me nista cak ni pri dodiru ali sam jako paranoicna. Isla sam stomatologu ali samo je pogledao i rekao da nije zaraslo i da cekam jos uvijek. Da napomenem da sam kod te trice ,mislim upravo na tom mjestu imala nadnaravni zub( nadam se da sam se dobro izrazila) i da je takodzer uklonjen. Nadam se brzom odgovoru i hvala veliko unaprijed
Lijep pozdrav

uplašena - 06. 06. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Uplašena,

za zarastanje kosti potrebno je da prođe 4-6 meseci u zavisnosti od toga o kojoj vilici je reč, dok je za mekotkivno zarastanje traje u proseku 14 dana. 

S obzirom na to da nemate nikakve tegobe, verujemo da je sve u redu.

Kako bi se sa sigurnošću utvrdilo o čemu je tačno reč, savetujemo da uradite kontrolni Rtg snimak navedene regije i posetite stomatologa, koji će proceniti mogućnost početka izrade protetskog rada.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27674 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27674
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata