Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani! Prije 5 godina uradjena mi je apikotomija na 3gore desno.. A posto nisam imala 4i5 prije dvije god uradjen mi je most na operiranu trojku i sesticu.. Cijelo vrijeme imam bolove iznad trojke i kvrzicu koja je sve veca tvrda i dosta bolna.. Vise puta sam to snimala i moj stomatolog kaze da je to kost i da je sve u redu.. Zbunjena sam jer su bolovi dosta jaki i neznam sta da radim.. Hvala..

Senna - 15. 12. 2015.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Ilija Miljević
dr Ilija Miljević doktor stomatologije

Poštovana Senna,

ukoliko je Vaš stomatolog na osnovu kliničkog pregleda i analize Rtg snimaka ustanovio da je lečenje zuba adekvatno, i da ne postoji prisustvo patološkog procesa u kosti, jedino što možemo pretpostaviti je da se zub nalazi u traumatskom odnosu sa zubima suprotne vilice prilikom zagrižaja. U tom slučaju usklađivanjem zagrižaja tegobe bi trebalo da prestanu.

Savetujemo Vam da se ponovo konsultujete sa svojim stomatologom kako biste zajednički prilikom kontrolnog pregleda utvrdili uzrok tegoba i kako bi se preduzela potrebna terapija.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28991 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28991
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata