Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani,
prije 7 dana mi je zubar stavio lijek u zub, te nakon 2 dana plombu ( radi se o šestici gore desno). Zub me idalje jako boli, konstantno "žulja", ne mogu ništa da žvaćem na toj strani usta jer osjetim jak bol. Meso oko zuba počelo je da bijeli. Zbog čega se ovo dešava i kako ovo mogu da riješim?
Srdačno

Ema - 12. 10. 2015.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski specijalista stomatološke protetike

Poštovana Ema,

spontan bol zuba najčešće ukazuje na oboljenje zubne pulpe ("zubnog živca") i tada je neophodna kanalna terapija kako bi se zub sačuvao.

S obzirom da nemamo saznanje koja je postavljena dijagnoza oboljenja zuba niti koji medikament je aplikovan potrebno je da što pre odete kod Vašeg stomatologa kako bi se utvrdilo o čemu je reč i preduzela adekvatna terapija.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28512 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28512
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata