Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani,
Prije 8 godina rađeno je čišćenje kanala na gornjoj petici te je postavljena bijela plomba. Prije tri dana plomba se okrznula i ispao je jedan komadić. Odmah sutradan otišla sam stomatologu koji je postavio neki kako on kaže "čekić" koji bi trebao držati plombu. Svo vrijeme ništa me nije boljela i sve je bilo oke do danas. Od jutros osjećam bol oko desne gdje je zub koji je popravljan. D

Amra - 01. 12. 2017.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Srđan Nebrigić
dr Srđan Nebrigić doktor stomatologije

Poštovana Amra,

tegobe koje navodite mogu da ukazuju na prisustvo parodontalnog džepa u predelu navedenog zuba, kada je neophodno čišćenje i kiretaža parodontalnog džepa i aplikacija odgovarajućih medikamenata.

Uzrok osetljivosti desni može biti i povreda desni prilikom preparacije zuba, zapadanje stranog tela i slično.

Da bi se postavila tačna dijagnoza neophodan je klinički pregled, te Vam savetujemo da posetite Vašeg stomatologa kako bi se utvrdilo o čemu je reč.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26226 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26226
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata